EUiA, pel treball digne

Aquest dimarts, 7 d´octubre, els homes i les dones d´EUiA varem sortir al carrer per sumar-nos a la manifestació unitària convocada per CC OO, UGT i USOC, i mostrar així el nostre suport a la lluita pel treball digne i, alhora, per rebutjar la Directiva europea d´ampliació del temps de treball, més coneguda com de les 65 hores. 

Durant la jornada també hi va haver aturades convocades pels sindicats en centres com TV3, Metro de Barcelona, l´ajuntament de Sabadell, SEAT, CCSAGRESO o el RACC, per citar algunes de les empreses on es va llegir el manifest sindical amb motiu de la jornada internacional pel treball digne.

EUiA hem estat molt clars en el nostre posicionament contrari a la directiva de les 65 hores i des de fa mesos estem treballant per denunciar i sensibilitzar contra aquesta agressió contra els drets laborals que volen aprovar a la UE. 

A banda del món sindical, EUiA hem estat força actius en els municipis on comptem amb regidors i regidores. Al juliol varem presentar una moció contra la directiva de les 65 hores a l´ajuntament de l´Hospitalet de Llobregat i des de llavors han seguit: Sant Adrià del Besòs, Santa Coloma de Gramenet, Cerdanyola del Vallès, Torrelles de Llobregat, Sabadell, Montcada i Reixac, Barberà del Vallès, Polinyà, Rubí, La Llagosta, Badalona, Cornellà, Abrera, Gavà, Montornès, Mollet, Canovelles, Parets.... i el barceloní districte de Gràcia.

No hay comentarios: